Over mij
16384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16384,nouveau-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
About me

Over mij

Welkom, mijn naam is Freddy van Vliet en ik ben een creatieve en ambitieuze fotograaf uit Etten-Leur, Noord-Brabant. Mijn interesse in fotografie kent geen grenzen, ik ben in voor alles. Deze diversiteit is te zien in mijn werk.

PASSIE VANUIT EEN PASSIE

 

Mijn passie voor fotografie is op 18-jarige leeftijd ontstaan tijdens het plannen van een bijzondere reis naar Cuba, Midden-Amerika. Hoewel mijn passie voor één zijn met de natuur en reizen altijd heeft bestaan, zocht ik een manier om deze ervaringen en herinneringen vast te kunnen leggen.
Dit was voor mij het moment, ik kocht mijn eerste spiegelreflex camera!
De camera werd al snel mijn trouwe vriend en ook groeide mijn interesse in de technieken rondom het fotograferen, andere vormen van fotografie en het werken met licht. Na een aantal jaar meegedraaid te hebben met een topper in het vak en veel geleerd te hebben, heb ik mijn vleugels uitgeslagen en mijn eigen creatieve leven als fotograaf opgestart.
Een passie ontstaan vanuit een passie, mooier kan niet.

IK LEER NOG IEDERE DAG

 

Het is fantastisch om iedere dag te leren, en bij de diverse vormen van fotografie valt altijd wel wat bij te leren.
Wat begint bij basis fotografielessen tot het meester worden van licht. Ik zie allerlei mogelijkheden en ontwikkel diverse nieuwe fotografie interesses. Kortom, ik leer nog iedere dag!

Volg mij via Social Media

Je doel bereiken doe je zo
JE DOEL BEREIKEN DOE JE ZO
24

Inspiratie

Zorg voor de juiste inspiratie.

38

Doelstelling

Maak voor jezelf een haalbare doelstelling.

72

Voorbereiding

Zorg voor een goede voorbereiding.

100

Uitvoering

Inspiratie, een juiste doelstelling en voorbereiding zorgen ervoor dat je je doel bereikt!

Contact opnemen

  Naam*

  Email*

  ZakelijkParticulier

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestand toevoegen